That's IT
Organisatie

That’s IT richt zich op de ontwikkeling en groei van mens en organisatie, door individuele coaching, teamcoaching en competentiecoaching. Met als kernfocus het vergroten van de persoonlijke en professionele effectiviteit.


"That’s IT: Inside Transformation, Exiting Changes!"

 
Missie

Het actief begeleiden van organisaties in ontwikkeling van medewerkers. We stimuleren dat medewerkers zichzelf, het team en de organisatie gaan zien als een lerende entiteit. Op persoonlijk niveau leggen we de nadruk op effectiviteit, welzijn, betrokkenheid en resultaten van de medewerkers binnen uw organisatie.

Op teamniveau stimuleren we dat medewerkers hun team zelfstandig naar een volgende fase van ontwikkeling brengen.

 
Visie

Ontwikkeling van mensen, verbetert de prestaties van de organisatie.
De kerngedachte hierachter is dat mensontwikkeling en organisatieontwikkeling hand in hand dienen te gaan.

“Optimaliseer uw “Human Capital” binnen uw organisatie en realiseer betere resultaten!”

 
Henriëtte Legel

That’s IT is ontstaan vanuit een initiatief van Henriëtte Legel. Henriëtte haar passie is het in beweging brengen van mensen. Op een inspirerende manier daagt zij uit tot verandering. Henriëtte heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van individuen en teams bij diverse opdrachtgevers. Haar benadering is duidelijk, verbindend en empatisch. Zij staat voor een heldere analyse, open communicatie en resultaat. Henriëtte is sterk in het luisteren naar datgene wat nog niet letterlijk gezegd wordt, maar al wel tussen de regels door besproken wordt. Om vervolgens ook datgene zichtbaar te maken wat nog “bedekt” ligt. Vanuit deze kwaliteiten stimuleert zij een positieve impuls om te leven en te werken vanuit eigen innerlijke en authentieke kracht. Om daarmee te kunnen excelleren binnen de organisatie waar men werkt.

"If you always do what you did, you’ll always get what you’ve got!"