Referenties
Zakelijke markt

"Het is bijzonder om te zien hoe de persoonlijke coachtrajecten van Henriëtte op een concrete manier onze medewerkers weer vooruit weet te helpen en zich verder ontwikkelen. Ze leren hun hart en hoofd te verbinden en vanuit hun kernkwaliteiten te leven en te werken. Voor ons bedrijf (en onze medewerkers) is dat keer op keer een win-win situatie gebleken.

Marian Hoogenboezem
Hoogenboezem Meubelen
Henders&Hazel & ProfijtMeubel
www.hoogenboezem.nl
www.profijtmeubel.nl

 

“ Dat de teamleden op een betere, prettigere en resultaatgerichte manier met elkaar samenwerken”, was de doelstelling waarmee ik mijn coachtraject begon. Uiteindelijk is het een heel persoonlijk traject geworden.  Op een respectvolle manier heeft Henriette mijn opvattingen en handelen gereflecteerd en handvatten aangereikt tot verandering. Daardoor ben ik me bewuster geworden van het effect van mijn emoties op mijn manier van communiceren én mijn eigen beïnvloeding hiervan. Ik heb een helder zelfinzicht gekregen en reflecteer nu meer op mijn eigen handelen. Met een warme en open benadering heeft Henriette mij de ruimte gegeven om in mijn eigen tempo het leertraject in te gaan. Het coachtraject heeft mij zowel persoonlijk als zakelijk nieuwe inspirerende vooruitzichten gegeven!

Christine v D, vestigingsmanager

 

 “Henriette heeft bij mijn vorige werkgever een faciliterende rol gespeeld in de slag naar klantgericht verandermanagement. Zij heeft hiervoor onze rayonmanagers individueel en in teamverband gecoacht.  Ik heb haar begeleiding en haar interventies als prettig en constructief ervaren. 

Het resultaat was dat de rayonmanagers duidelijk in termen van mogelijkheden en oplossingen gingen denken. Problemen werden uitdagingen en functionele kaders werden niet langer als beperkingen gezien. Denken en handelen in termen van mogelijkheden en oplossingen in plaats van problemen en beperkingen werd het nieuwe credo binnen het team. Als er een probleem is moet je het oplossen, als je het probleem niet kunt oplossen moet je er geen probleem van maken!
Bij een volgend traject, schakel ik Henriette graag weer in!”

Frank van Raaij
Manager Bus & Coach
MAN Truck & Bus BV

 

"Henriëtte heeft in samenwerking met Gemeente Tiel een intensief opleidingstraject in het kader van Vraaggerichte Dienstverlening begeleid onder de noemer 'Samen bouwen aan een vraaggerichte organisatie'
Onze medewerkers hebben naar eigen zeggen het volgende geleerd van het opleidingstraject 'Samen bouwen':

- zijn zich beter bewust van hun eigen kwaliteiten en interesses en nemen zelf (klein of groot) initiatief om die te verwezenlijken;
- werken meer vanzelfsprekend samen over de grenzen van hun eigen vakgebied en afdeling heen;
- kennen de ontwikkelingen op hun werkterrein en kunnen er mede vorm aan geven;
- nemen in hun dagelijks werk een meer klantgerichte houding aan, gekoppeld aan de kerncompetenties van gemeente Tiel: communicatief, dienstverlenend, ondernemend en zelfsturend;
- hebben een kwaliteitshandvest opgeleverd


Het bovenstaande heeft de deelnemers aan 'Samen bouwen' input gegeven om zich een ambassadeursrol eigen te maken, zodat zij een actieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van Vraaggerichte Dienstverlening en concreet de ontwikkeling van een Klantcontactcentrum binnen de gemeente Tiel in de (nabije) toekomst".

Henriëtte was voor ons een passende begeleiding op maat!

Martine ter Voert
Senior beleidsadviseur P&O Gemeente Tiel

 

 “Al meer dan 10 jaar heb ik regelmatig coach gesprekken met Henriëtte. In deze gesprekken komt alles aan de orde wat betrekking heeft op zowel mijn persoonlijk functioneren als mijn functioneren als theatermaker. De beeldvorming over mezelf, mijn blinde vlekken en mijn innerlijke overtuigingen. 

Door Henriëtte voel ik me gekend en elk gesprek met haar helpt me opnieuw te focussen op wie ik ben en wat ik wil.
Haar aanpak ervaar is als warm, betrokken en ook confronterend”.

Johan Koeleman
www.plankenkeet.nl

 

Als wij aan Henriette denken, dan komen bij ons de volgende associaties naar boven: 

Ze pakt de kern
Ze weet waar het om draait
Ze weet in onze verwarring ‘appels van peren te onderscheiden’
- Je krijgt helderheid over je (levens)vragen
- Ze doet je ook een handreiking vanuit spiritualiteit
- Wat ze zegt, doet er toe
- Ze blijft altijd buiten haar eigen oordeel
- We ervaren haar bovendien als warm en betrokken.

 

Greet: ‘ik krijg bij Henriette de boel op een rij en ik word weer een stuk gelukkiger met mezelf.’

Jos: ‘Henriette prikkelt mij tot meer zelfkennis, zelfacceptatie en verhoogt daarmee mijn  gevoel van eigenwaarde.’

Jos Deben en Greet Vos
www.greetvos.nl

 

"Eind jaren 90 voelde ik me niet goed en wist niet meer welke weg ik moest vervolgen. Via een goede vriendin kwam ik bij Henriette terecht en een wereld ging open.
Zij liet mij zien hoe ik weer kon bepalen welke koers ik kon gaan varen. Vol liefde en warmte vond ik de weg terug.
Met regelmaat bezoek ik Henriette om nieuwe inspiratie op te doen. IK zou niet zonder willen, elke keer vind ik andere elementen aan mezelf waar ik verder mee kan".

Henriette dank!
Peter Steffers
Directeur kinderdagverblijf Happy Kids te Ede

“Eind jaren 90 voelde ik me niet goed en wist niet meer welke weg ik moest vervolgen. Via een goede vriendin kwam ik bij Henriette terecht en een wereld ging open.

Zij liet mij zien hoe ik weer kon bepalen welke koers ik kon gaan varen. Vol liefde en warmte vond ik de weg terug.

Met regelmaat bezoek ik Henriette om nieuwe inspiratie op te doen. IK zou niet zonder willen, elke keer vind ik andere elementen aan mezelf waar ik verder mee kan”.

 

Henriette dank!

Peter Steffers

Directeur kinderdagverblijf Happy Kids te Ede

 
Particuliere markt

“Henriette is een echte professional die weet waar het om gaat, levensthema's krijgen de ruimte. Een fijne persoon waarbij verbinding voorop staat”

 Yvette Giebels

 

 “Wat Henriette voor mij zo bijzonder maakt is de manier waarop zij haar professionele houding weet te combineren met haar warme karakter, waardoor het makkelijk voor je wordt om je “open” te stellen.

Ik heb altijd erg veel vertrouwen in Henriette gehad en zij heeft mij op een prettige manier laten zien, dat je kunt denken en voelen wat JIJ wilt en dat je van uit verschillende kanten naar problemen kunt kijken”.

Marianne

 

 “Ik voel me echt een ander mens na een aantal coachgesprekken met Henriëtte. Dankzij diverse eye - openers zijn mijn eigen valkuilen me helder geworden. Ik heb hieraan gewerkt en zie de toekomst rooskleurig tegemoet!”

Dank je wel Henriette
Els Vinken

 

“Gedurende het coachtraject is mij regelmatig de spiegel voorgehouden. Dat vond ik niet altijd even gemakkelijk, maar is uiteindelijk wel heel zinvol gebleken! Eens in de zoveel tijd plan ik wederom een spar- moment in met Henriëtte”

Coen