Particuliere markt

“Henriette is een echte professional die weet waar het om gaat, levensthema's krijgen de ruimte. Een fijne persoon waarbij verbinding voorop staat”

 Yvette Giebels

 

 “Wat Henriette voor mij zo bijzonder maakt is de manier waarop zij haar professionele houding weet te combineren met haar warme karakter, waardoor het makkelijk voor je wordt om je “open” te stellen.

Ik heb altijd erg veel vertrouwen in Henriette gehad en zij heeft mij op een prettige manier laten zien, dat je kunt denken en voelen wat JIJ wilt en dat je van uit verschillende kanten naar problemen kunt kijken”.

Marianne

 

 “Ik voel me echt een ander mens na een aantal coachgesprekken met Henriëtte. Dankzij diverse eye - openers zijn mijn eigen valkuilen me helder geworden. Ik heb hieraan gewerkt en zie de toekomst rooskleurig tegemoet!”

Dank je wel Henriette
Els Vinken

 

“Gedurende het coachtraject is mij regelmatig de spiegel voorgehouden. Dat vond ik niet altijd even gemakkelijk, maar is uiteindelijk wel heel zinvol gebleken! Eens in de zoveel tijd plan ik wederom een spar- moment in met Henriëtte”

Coen